• LIVRARE GRATUITA   PENTRU COMENZI DE PESTE 500 LEI

TERMENI SI CONDITII RUCSACANTIFURT

 1. Definitii

Urmatoarele cuvinte si expresii vor avea semnificatiile date prin Contract, cu exceptia cazului în care este prevazut altfel in actele normative incidente:

"Bunuri" inseamna toate si oricare dintre produsele care urmeaza a fi vandute de catre Vanzator Cumparatorului, ca urmare a incheierii Contractului.

"Comanda" este documentul electronic reprezentand actul prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

"Cont" desemneaza sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator.

"Contract" inseamna Contractul la distanta incheiat intre Vanzător si Cumparator, avand in vedere faptul ca partile nu sunt prezente fizic simultan în momentul contractarii.

"Cumparator" este orice persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

"Informatii Confidentiale" inseamna orice informatii confidentiale primite sau de care Partile au luat la cunostinta cu ocazia incheierii Contractului, private sau cu caracter de secret comercial, marcate sau nu sau in alt mod desemnate ca fiind cu titlu confidential, sub forma de document, electronic sau sub alta forma, si includ, fara limitare, informatii care nu sunt cunoscute public cu privire la finante, clienti actuali si potentiali, identitati comercianti, propuneri, proiecte, previziuni, angajați, desene, manuale, inventii, cereri de brevet, informatii de proces si fabricatie, planuri si rezultate cercertare, programe computer, baze de date, programe software, grafice de flux, specificatii, date tehnice, informatii stiintifice si tehnice, studii de piata si know-how-ul aferent oricarora din cele de mai sus. Informatiile Confidentiale includ atat informatii aferente Partilor cat si informatii primite de catre oricare dintre Parti de la terti.

"Pret al contractului (pret)" inseamna suma de bani care va fi platita de catre Cumparator Vanzatorului in schimbul transferului dreptului de proprietate asupra Bunurilor, in conditiile prezentului Contract.

„Site" este domeniul www.rucsacantifurt.ro si subdomeniile acestuia.

„Status" este stadiul în care se afla comanda la un anumit moment.

„Utilizator" este orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

„Vanzator" este MARK & MORE IDEAS SRL, cu sediul în oras Bucuresti, Intrarea Serelor nr. 2, Sector 4, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9466/2010, cod de înregistrare fiscala RO27460590, numar de telefon: +4021.255.72.12.

"Zile" inseamna zile calendaristice daca nu se prevede altfel.

 1. Interpretare

2.1 Prin prezentul act, sensul acordat termenilor si/sau notiunilor utilizate va fi in mod egal aplicabil formelor de singular si plural ale acelor termeni si/sau notiuni, cu exceptia cazului in care contextul impune altfel, iar cuvintele ce denota un gen vor include orice gen.
2.2 Cuvintele care denota persoane sau care se refera la Parti includ si succesorii Partilor.
2.3 Titlurile sunt inserate numai pentru referinte si nu vor afecta interpretarea acestuia, iar ordinea de redactare a clauzelor nu va acorda acestora un rang prioritar sau secundar in aplicare.

 1. Obiectul Contractului

3.1 Obiectul Contractului consta in transmiterea dreptului de proprietate asupra Bunurilor infatisate in comanda, din patrimoniul Vanzatorului in patrimoniul Cumparatorului, in schimbul pretului.

 1. Modalitatea de derulare a Contractului

4.1 In urma realizarii unui cont, Cumparatorul va efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Comanda este finalizata in urma alegerii prin bifare a uneia dintre modalitatile de plata indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. 
4.2 Urmare primirii comenzii, Vanzatorul il va putea contacta pe Cumparator, in cazul in care va considera acest demers necesar. 
4.3 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie fata de acesta si fara ca acesta sa poata sa pretinda daune-interese si in oricare din urmatoarele cazuri: neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online; datele furnizate de catre Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; Cumparatorul nu se prezinta sa ridice produsele in termen de maxim 24 ore de la data la care Vanzatorul a trimis acestuia notificarea prevazuta in art. 4.4 
4.4 În cazul în care nu sunt incidente dispozitiile art. 4.3 teza finala cu privire la anularea comenzii, Vânzătorul va trimite o notificare Cumparatorului în care ii va confirma primirea comenzii și acceptarea acesteia. Cumparatorul a luat cunostinta de faptul ca notificarea la care face referire prezentul articol nu se confunda cu confirmarea primirii e-mailului care contine comanda sa. Pentru a inlatura orice alta interpretare, Vanzatorul va marca la momentul primirii comenzii pe statusul acesteia indicativul „in curs de confirmare" urmand ca la acceptarea comenzii sa fie marcat pe status indicativul „confirmata".
4.5 Preluarea bunurilor comandate se face prin ridicare de la depozitul societății, din Bucuresti str Strada Visinilor nr. 22, Bucuresti,. Pe cale de excepție, la solicitarea expresa a Cumparatorului, pe riscul și pe cheltuaiala acestuia, Bunurile pot fi livrate printr-o firma de curierat dintre cele prezentate de Vanzator, aleasa de Cumparator - FanCourier, în locația desemnata de acesta.
4.6 Contractul se considera valabil încheiat la momentul în care Vânzătorul trimite Cumparatorului notificarea descrisa în art. 4.4.

 1. Pretul si modalitatea de plata

5.1 Preturile bunurilor vandute sunt afisate pe site pentru fiecare bun in parte.
5.2 Plata bunurilor poate fi facută in numerar (la sediul Vanzatorului), prin banca (ordin de plata) sau online (plata cu cardul).
5.3 Data efectuarii platii va fi considerata data creditarii contului Vanzatorului. Toate costurile si comisioanele bancare aferente transferului pretului din contul Cumparatorului in contul Vanzatorului vor fi suportate de Cumparator, astfel incat suma creditata in contul Vanzatorului va fi exact valoarea pretului.

 1. Obligatiile Vanzatorului

6.1 Vanzatorul are obligatia ca, in conditiile in care Cumparatorul isi executa toate obligatiile contractuale, sa transmita acestuia proprietatea bunurilor vandute. Transmiterea proprietatii asupra bunurilor vandute are loc la momentul in care Vanzatorul trimite Cumparatorului notificarea descrisa in art. 4.4., moment în care Cumparatorului ii sunt transeferate si riscurile.
6.2 Vanzatorul are obligatia de a preda bunurile. Modalitatea de predare a bunurilor este cea descrisa in art. 4.5. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, Cumparatorul este intrutotul de acord ca Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru orice ipotetica dauna ce ar putea rezulta ca urmare a serviciilor de livrare prin curier - FanCourier.
6.3 Vanzatorul are obligatia de a pune la dispozitia Cumparatorului conditiile de retur si formularul de retur.

 1. Obligatiile Cumparatorului

7.1 Cumparatorul are obligatia de a indica, sub sanctiunea prevazuta de art. 4.3 din Contract, toate datele solicitate de Vânzător necesare emiterii facturii.
7.2 Cumparatorul are obligatia de a plati pretul vanzarii. Plata urmeaza a fi facuta, potrivit propriei sale optiuni, intr-una dintre modalitatile prevazute de art. 5.2 din Contract.
7.3 Cumparatorul are obligatia de a prelua bunurile, dupa procedura descrisa de art. 4.5 din Contract.
7.4 In situatia în care opteaza pentru livrarea bunurilor printr-o firma de curierat - FanCourier, Cumparatorul va achita contravaloarea serviciilor de curierat. Comenzile care depasesc valoarea de 500 de lei inclusiv TVA pot fi expediate pe cheltuiala vanzatorului in toata tara.
7.5 Prin crearea Contului, Cumparatorul/Utilizatorul accepta in integralitate si necondiționat Termenii si conditiile Site-ului. Modificarea Termenilor si Conditiilor Site-ului este considerata a fi acceptata fara echivoc de catre Cumparator/Utilizator prin utilizarea Site-ului ulterior crearii contului. Pentru a fi deasupra oricarui dubiu, prin acceptarea prezentelor Termeni și Conditii, Cumparatorul accepta ca Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre Vanzator, acestea fiind opozabile Cumparatorului de la data afisarii pe site.
7.6 Prin crearea si utilizarea Contului, Cumparatorul isi asuma obligatia pastrarii confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, astfel ca acesta este singurul responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 1. GARANȚIA LEGALĂ DE CONFORMITATE ȘI GARANȚIA COMERCIALĂ A PRODUSELOR

8.1 Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de garanție legală de conformitate conform legislației în vigoare cât și de garnație comercială.

8.2 Prezumția lipsei de conformitate nu poate fi invocată atunci când:

 • este incompatibilă cu natura produsului - această situație intervine, în general, în cazul produselor a căror durată de viață este mai mică de 6 luni;
 • este incompatibilă cu natura lipsei de conformitate - lipsa de conformitate este provocată de utilizarea incorectă a produsului de către consumator sau de uzură normală a produsului.

8.3. În nici într-un caz drepturile consumatorului nu sunt afectate de existența sau inexistentă unei garanții convenționale comerciale.

8.4 Dacă sunteți persoană fizică, vă reamintim drepturile dvs. ca și consumator prevăzute în Legea nr. 449/2003, în special art. 9-18, și anume:

”Art. 9 - Vânzătorul este răspunzător față de consumator pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul când au fost livrate produsele.

Art. 10 - În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plata, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a prețului ori de rezoluțiunea contractului privând acest produs, în condițiile art. 13 și 14.

Art. 11 - (1) În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată.

(2) O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporționată, dacă ea impune vânzătorului costuri care sunt nerezonabile în comparație cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare:

 • valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate;
 • importanța lipsei de conformitate;
 • dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator.

(3) O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă vânzătorul nu poate asigura produse identice pentru înlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv că urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

(4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător și consumator, luându-se în considerare natura produselor și scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăși 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoștință vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

(5) În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

(6) Vânzătorul are aceleași obligații pentru produsul înlocuit ca și pentru produsul vândut inițial, dar în baza garanției legale de conformitate.

Art. 12 - Noțiunea fără plată, prevăzută la art. 10 și 11, se referă la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poștale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manoperă, materiale utilizate și ambalare.

Art. 13 - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzătoare a prețului sau rezolutiunea contractului în oricare dintre următoarele cazuri:

 • dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;
 • dacă vânzătorul nu a luat măsură reparatorie într-o perioada de timp rezonabilă;
 • dacă vânzătorul nu a luat măsură reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fără inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14 - Consumatorul nu este îndreptățit să solicite rezoluțiunea contractului, dacă lipsa conformității este minoră.

Art. 15 - Dacă vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru lipsa de conformitate rezultată dintr-o acţiune sau dintr-o omisiune a producătorului ori a unui operator economic din acelaşi lanţ contractual, vânzătorul are dreptul de a se îndrepta împotriva celui responsabil de lipsa de conformitate, în condiţiile legii.

Art. 16 - Răspunderea vânzătorului privind garanţia legală de conformitate, potrivit prevederilor art. 9-14, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Art. 161 - După expirarea termenului prevăzut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii.

Art. 162 - Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, termenul prevăzut la art. 16 se reduce la această durată.

Art. 17 - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o.

Art. 18 - Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate."

 1. Forta Majora

9.1 Prin Forta Majora se inteleg toate evenimentele imprevizibile, invincibile şi inevitabile, dincolo de controlul Partii care o invoca, care includ, dar nu sunt limitate la razboaie, revolutii, incendii, inundatii, cutremure, epidemii, embargo-uri sau restrictii de carantina si care, avand loc dupa incheierea Contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea acestuia. Cazul fortuit sau evenimentele asimilate acestuia nu exonereaza Cumparatorul de raspundere.
9.2 Partea care invoca Forta Majora va fi exonerata de orice raspundere in masura si pe perioada in care executarea Contractului este impiedicata sau intarziata de un caz de Forta Majora, cu conditia notificarii acestei situatii celeilalte Parti in termen de 5 (cinci) zile de la data inceperii evenimentelor sau circumstantelor considerate Forta Majora. La primirea acestei notificari, Partile vor lua legatura imediat si vor decide asupra actiunii si/sau masurilor care vor fi luate in interesul ambelor Parti pentru a limita sau a depasi rezultatul Fortei Majore. Daca evenimentul de Forta Majora nu este notificat conform conditiilor si termenilor stabiliti mai sus, Partea care invoca Forta Majora va suporta toate daunele cauzate celeilalte Parti, afara numai de situatia in care insasi lipsa notificarii se datoreaza Fortei Majore.
9.3 Daca in termen de 5 (cinci) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. Notificari

10.1 Orice notificare/corespondenta adresata de o Parte celeilalte Parti este valabil comunicata daca este predata personal sau transmisa prin e-mail la adresa indicata de Vanzator pe site si de Cumparator in contul sau, ori prin orice alta modalitate prevazuta de lege.
10.2 Schimbarea adresei de corespondenta sau a adresei electronice nu este opozabila celeilalte Parti decat daca a fost notificata cu cel putin 5 (cinci) zile lucratoare inainte.

 1. Legea aplicabila. Jurisdictie

11.1 Contractul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu legislatia din Romania. 
11.2 Litigiile ce decurg din executarea Contractului se vor solutiona pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantei judecatoresti competente din Bucuresti.
11.3. Solutionarea alterativa a litigiilor poate fi facuta conform procedurii prevazute la SAL / SOL.

 1. Declaratii si Garantii

12.1 Fiecare dintre Parti declara si garanteaza fata de cealalta Parte ca:
i) a fost infiintata si functioneaza in mod legal;
ii) elementele de identificare sunt cele inserate in interiorul site-ului, respectiv în Contul Cumparatorului;
iii) nu exista nicio incapacitate si niciun impediment de natura juridica sau de orice alta natura pentru incheierea in mod valabil si pentru executarea Contractului.
12.2 Intentia comuna a Partilor este sa-si execute cu buna credinta obligatiile pe care si le asuma prin Contract si vor depune toate diligentele pentru a solutiona pe cale amiabila orice diferend aparut in legatura cu Contractul sau rezultate din interpretarea, executarea sau incetarea acestuia.
12.3 Cumparatorul declara ca prezentele clauze esentiale, secundare si/sau neuzuale, astfel cum sunt definite de Codul civil, reprezinta pe deplin vointa sa si le accepta in mod expres, asumandu-si, in consecinta, responsabilitatea respectarii integrale a prevederilor prezentului act.
12.4 Partile declara in mod expres, ca Termenii și conditiile de fata sunt considerate echitabile in privinta drepturilor si obligatiilor prevazute si nu profita uneia dintre Parti in detrimentul celeilalte Parti, astfel încât Cumparatorul renunta in mod expres la beneficiul impreviziunii. 
12.5 In cazul cumparatorului persoana juridica, reprezentantul acestuia declara ca are toate autorizatiile si/sau imputernicirile necesare in conformitate cu legea romana si actele constitutive ale societatilor pe care le reprezinta pentru efectuarea unui act juridic de dispozitie, avand capacitatea de a angaja in mod valabil persoana juridica pe care o reprezinta.

 1. Diverse

13.1 Valabilitate. Orice clauza a prezentului act care este nula sau devine ilegala sau inaplicabila va fi exclusa, neafectand celelalte clauze care vor ramane in continuare valabile. O clauza nula va putea fi acoperita prin confirmare sau prin orice alt mod prevazut de lege. 
13.2 Renuntare. Omiterea sau renuntarea de catre oricare Parte contractanta de a-si exercita anumite drepturi, nu echivaleaza cu renuntarea la aceste drepturi sau cu o incurajare tacita a incalcarii Termenilor și Conditiilor.
13.3 Proprietatea intelectuala.

Continutul si designul www.rucsacantifurt.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Vanzatorului si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.rucsacantifurt.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.rucsacantifurt.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.rucsacantifurt.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.rucsacantifurt.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Autorizatie de Returnare a Marfurilor

În cazul în care nu sunteti multumit de produsul achiztionat, il puteti returna în termen de 14 zile calendaristice.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul (orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare) are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G nr. 34/2014, în termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. CHELTUIELILE DE RETURNARE SUNT SUPORTATE DE CONSUMATOR.

Pentru exercitarea dreptului de retragere trebuie să informezi societatea Mark & More Ideas SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Intrarea Serelor, nr. 2, sector 4, cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă sau formularul nostru standard. Formularul de retur poate fi descărcat de aici și trimis prin poştă, sau la adresa de email office@rucsacantifurt.ro si un consultant RucsacAntifurt va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Dacă vă exercitati dreptul de retragere, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care îți exprimi acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în acest caz ne vei indica contul și banca unde se vor vira banii. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul primirii unei dovezi din partea ta conform căreia ai trimis produsele către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa Bucuresti, str. Intrarea Serelor, nr. 2, sector 4, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul returnat trebuie să fie in aceeasi stare în care a fost livrat cu toate accesoriile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire excesiva etc.

Important
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ciobiri, accesorii lipsă (nesemnalate ca defecte estetice în primele 48 de ore de la receptionarea produsului), ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata după evaluarea prejudiciilor aduse.

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a completa formularul de retur sau a expediat produsul prin curierat cu plata ramburs, costul transportului înapoi către cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Exceptii
Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

 1. a) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

b)furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator

Returnarea marfurilor se poate face in urmatoarele situatii, cu precizarea expresa ca enumerarea este limitativa:
1. marfa a carei returnare se cere prezinta vicii, cu mentiunea ca nesemnalarea pretinselor vicii in termen de 24 ore de la receptia bunurilor de catre cumparator echivaleaza cu aceeptarea marfii ca fiind lipsita de vicii aparente.
2. marfa a fost facturata eronat de vanzator;
3. marfa a fost livrata eronat de catre vanzator.

Mentiuni generale:

Cumparatorul va efectua receptia produselor in maxim 24 ore de la livrare. Orice neconformitate privind corectitudinea facturarii si livrarii produselor nu se va accepta dupa acest termen.

Reclamatiile privind vicii ascunse se accepta in termen de maxim 14 zile de la data livrarii.

Pentru reclamatiile privind facturarea sau livrarea eronate din partea MARK & MORE IDEAS SRL, reclamatiile vor fi luate in considerare doar daca:
- sunt facute in termen agreat de 14 zile de la data livrarii
- marfurile sunt prezentate spre stornare/inlocuire in ambalajul original, cu toate accesoriile originale.

Acest magazin online se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Romania.

Eventualele sesizari referitoare la returnare, pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii. Acesta poate fi contactat de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00, la telefon 021 255 7212, prin email office@rucsacantifurt.ro

Continut Site

Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greseli care ar putea aparea în legatura cu codurile, descrierea, dimensiunile sau preturile produselor de pe pagina web. Unele specificatii tehnice sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiile au caracter informativ. Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificarii de catre producator a caracteristicilor sau design-ului fara notificarea prealabila a acestora.
Promotiile sunt valabile in limita stocului.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea MARK & MORE IDEAS SRL, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.
Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de MARK & MORE IDEAS SRL sau de partenerii sai.
Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea exprimata prin acord scris de reprezentantii legali ai MARK & MORE IDEAS SRL.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si alte reglementari legale în domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea MARK & MORE IDEAS SRL sau a partenerilor sai.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor de pe acest site fara acordul scris al reprezentantilor legali ai MARK & MORE IDEAS SRL poate atrage raspunderea civila sau penala.
Adresa de e-mail pentru semnalarea oricaror probleme legate de proprietatea intelectuala este office@rucsacantifurt.ro.