• LIVRARE GRATUITA   PENTRU COMENZI DE PESTE 500 LEI
Cum alegi rucsacul antifurt ideal?
Avand de ales dintre zeci de modele de rucsaci antifurt, devine greu de ales modelul dorit, poate de la unul ne place culoarea, iar de la altul functiile si de la altul dimensiunea.

De ce am avea nevoie de un rucsac antifurt, in primul rand?

Deoarece zilnic pe glob au loc peste 400.000 de furturi din buzunare, genti, bagaje sau diferite locatii. Hotii de buzunare cauta in mod special portofele, carduri, laptop, tabletele si telefoane. Ei actioneaza in transportul comun, pe strazi cu trafic redus in orele tarzii sau in aglomeratia evenimentelor tip concert. Este posibil si mult probabil sa ti se fi intamplat deja sa fii deposedat de bunuri, fie portofelul sau telefonul. Te simti revoltat si neajutorat si daca in portofel aveai si acte, trebuie sa aloci timp, bani  si nervi sa le refaci. Aglomerarea urbana tot mai mare din ultimii ani din Romania, in special Bucuresti, contribuie la crearea unui mediu propice hotilor de buzunare. Acesta este motivul pentru care am venit in intampinarea nevoilor tale de a iti transporta si proteja bunurile si gadgeturile de pret in siguranta, importand unul dintre cele mai inovatoare produse ale tuturor timpurilor: rucsac laptop antifurt. De aceea este bine sa fii preventiv si sa iei masuri! 

Protejeaza-ti bunurile purtandu-le intr-un un rucsac antifurt de calitate si modern!


Pentru aceasta trebuie sa alegi rucsacul antifurt potrivit, cel care corespunde nevoilor tale. Inainte de cumparare trebuie sa te intrebi daca chiar ai nevoie de un rucsac? Ce vei pune in el? Iti trebuie si pentru calatorii? Il porti si in transportul in comun? Il porti si noaptea?

CE ESTE UN RUCSAC ANTIFURT?
La prima vedere arata ca orice rucsac cu un design mai futurist. Dar la o analiza mai atenta, observam ca are fermoare ascunse, ca nu se deschide prin fata ca majoritatea rucsacilor, ci se deschide prin partea care sta lipita de spate cand este purtat. Are buzunare ascunse inteligent pentru a descuraja hotii de buzunare. Apoi daca citesti specificatiile, observi ca materialul din care este confectionat este anti-taiere, adica nu se taie usor sau deloc cu ajutoru unui cutter sau lama. Este si rezistent la apa (water-repellent), protejand interiorul pe timp de ploaie. Astfel rucsacul arata ca un mic „seif portabil”. ​Oricare rucsac laptop antifurt dinsponibil este realizat din materiale de ultima generatie, impermeabile, rezistente la taiere si la pete. Totodata, produsele ofera un confort sporit, avand bretele ajustabile si spate captusit si ventilat, cat si posibilitatea de integrare a bateriilor externe pentru incarcarea telefonului sau a tabletei, ori de atasare la un troller.

CARACTERISTICI SPECIFICE RUCSAC ANTIFURT

Buzunare secrete
Rucsacul antifurt are multe buzunare si fermoare ascunse in care poti pune bunuri mai de pret, cum ar fi cardurile bancare, pasaportul si portofelul. Hotii le vor gasi cu greu sau deloc, mai ales ca ei cauta tinte usoare, cum ar fi fermoare pe care sa le deschida rapid, sa ia si apoi sa fuga. Acele buzunare secrete ofera liniste si siguranta.

Material rezistent la taiere
Rucsacul antifurt este realizat din poliester care ii impiedica pe hoti sa taie si sa-ti fure bunurile. Aceasta este o caracteristica obligatorie pe care trebuie sa o aiba orice rucsac antifurt.

Rezistenta la apa 
Purtand ruscacul afara, este foarte probabil sa te surprinda ploaia sau umezeala iarna, iar lucrurile din interior trebuiesc protejate. Atat laptopul cat si documentele pe care le transporti in rucsacul antifurt.

Fermoare rezistente si ferme
In viata de zi cu zi ai nevoie de un rucsac sigur, care sa nu se deschida usor, iar lucrurile in interior sa fie protejate. Rucsacul antifurt are aceasta optiune, care alaturi de celelalte specificatii antifurt, il fac o alegere perfecta pentru a iti proteja bunurile pe care le transporti zi de zi, la job, in calatorii, spre sala de sport sau chiar la o plimbare.

AVANTAJELE UNUI RUCSAC ANTIFURT

Confort: Rucsacul antifurt este usor, confortabil si sigur, astfel incat sa nu iti raneasca spatele daca trebuie sa il porti mult timp. Unele modele de rucsaci antifurt au captuseala suplimentara pentru umeri si spate. Materialele folosite ii permit spatelui sa respire si sa ramana uscat in timpul calatoriilor lungi.

Acces usor: Datorita fermoarelor de inalta calitate si buzunarelor inteligente, poti gasi usor si rapid toate lucrurile in rucsac. La fel de usor poti gestiona si aranja lucrurile personale in rucsac.

Durabilite: Rucsacurile antifurt sunt fabricate dintr-un material extrem de rezistent la uzura si dureaza in timp.

Siguranta: Rucsacul antifurt iti ofera siguranta deplina pe tot parcursul calatoriei tale, pastrandu-ti lucrurile personale in siguranta.

20 de modele de rucsac laptop te asteapta acum la pret special! 
Alege-l pe cel potrivit tie, din oferta noastra!


Noul RucsacAntifurt
RE-lansare magazin online