Mark Ryden

-96,00 lei
Rucsac Antifurt Mark Ryden Mocchasio
Ultimele produse in stoc
Mark Ryden Mocchasio este un rucsac antifurt care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a transporta, in siguranta deplina, laptopuri cu diagonala de pana la 15.6 inch. Echipat cu port de incarcare USB, te poate ajuta sa iti incarci dispozitivele mobile fara a iti afecta mobilitatea. Mark Ryden Mocchasio prezinta o rama incorporata, pentru a isi pastra forma si aspectul placut in orice situatie.
320,00 lei
416,00 lei
Mark Ryden LOCKME I Rucsac Antifurt
Stoc epuizat
Mark Ryden LOCKME vă permite să accesați cu usurinta banii sau obiectele personale si, in acelasi timp, ofera protectie maxima, fiind special conceput pentru a creste nivelul de siguranta al tuturor accesoriilor si electronicelor dvs. Materialul din care este confectionat acest  rucsac antifurt Mark Ryden LOCKME are proprietatea de a respinge apa, iar buzunarele secrete ofera protectie obiectelor si documentelor personale.Pentru a satisface complet nevoile de siguranta, Mark Ryden LOCKME beneficiaza de inchidere cu lacat si cifru si are o rama incorporata pentru a isi mentine forma si aspectul placut. Totodata, el ofera utilizatorului posibilitatea de a isi incarca telefonul, accesul la portul de incarcare usb fiind foarte facil. Buzunarul special conceput pentru laptop poate gazdui dispozitive cu diagonala de pana la 15.6 inch.*Rucsacul nu vine insotit de un powerbank sau o alta sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat.Descopera toate modelele de rucsaci Mark Ryden
Mark Ryden LOCKME II I Rucsac Antifurt
Stoc epuizat
Mark Ryden Lockme II vine cu o caracteristica diferita fata de modelul anterior, putand fi transformat foarte usor intr-o eleganta servieta. Spatiul interior generos poate gazdui laptop-uri cu diagonale de pana la 15.6 inch.Rucsac antifurt Mark Ryden Lockme II este realizat din materiale rezistente la apa, iar buzunarele sale secrete ofera protectie obiectelor si documentelor personale, acest rucsac antifurt fiind special gandit pentru a creste nivelul de siguranta al bunurilor dvs. In acest sens, el beneficiaza si de inchidere cu lacat cu cifru.Mark Ryden Lockme II ofera utilizatorului si posibilitatea de a-si incarca telefonul, accesul la portul de incarcare usb* fiind foarte facil.*Rucsacul nu vine insotit de powerbank sau o alta sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat.Descopera toate modelele de rucsaci Mark Ryden.