DESPRE RUCSAC ANTIFURT

Rucsac Antifurt Xd Design Bobby Blue 9

Specificatii rucsac antifurt:

Toate buzunarele si fermoarele sunt ascunse.
Fermoare YKK.
Materiale impermeabile, care nu permit taierea.
Integrare pentru baterii externe.
Echipat cu benzi reflectorizante care te fac vizibil pe timp de noapte.
Greutate redusa.
Banda pentru atasarea la un troller.
Bretele ajustabile.
Conceput sa amortizeze socurile, pentru a proteja bunurile din interior.

In fiecare zi, in lume au loc peste 400.000 de furturi de buzunare si genti. A merge lipsit de grija obiectelor de valoare pe care le ai asupra ta este, de multe ori, o misiune imposibila. Nu si daca iti tii lucrurile intr-un rucsac antifurt! Un partener de nadejde, creat pentru viata de zi cu zi, care are grija ca laptopul si obiectele tale sa fie depozitate in siguranta, sa le protejeze si sa le faca inaccesibile hotilor.

Aglomerarea urbana tot mai mare din ultimii ani din Romania – in special Bucuresti, contribuie la crearea unui mediu propice hotilor de buzunare. Acesta este motivul pentru care am venit in intampinarea nevoilor tale de a iti proteja bunurile, importand unul dintre cele mai inovatoare produse: rucsacul antifurt.

Cu un rucsac antifurt vei calatori in mijloacele de transport in comun sau pe strada fara griji, dar si confortabil. Realizat din materiale de inalta calitate, care nu permit taierea, si cu multe buzunare ascunse, aceasta solutie iti pazeste, la propriu, spatele. Cu un design minimalist si elegant, se potriveste oricarui stil de viata, job si tinuta, iar suprafetele de contact moi, realizate din materiale ce permit ventilatia aerului, fac purtarea sa confortabila, in orice anotimp.

Oricare dintre modelele rucsac antifurt pe care le comercializam ofera spatiu interior de depozitare a unui laptop de pana la 15.6”, o tableta de pana la 10” si alte accesorii uzuale.

In plus, vei purta in spate un adevarat centru de resuscitare al electronicelor, cu ajutorul caruia iti vei putea incarca gadgeturile prin intermediul prizei USB integrata (bateria externa nu este inclusa).