Despre noi

Despre RucsacAntifurt

In fiecare zi, in lume au loc peste 400.000 de furturi de buzunare si genti. A merge lipsit de grija obiectelor de valoare pe care le ai asupra ta este, de multe ori, o misiune imposibila. Nu si daca iti tii lucrurile intr-un rucsac antifurt! Un partener de nadejde, istet, creat pentru viata de zi cu zi, care are grija ca laptop-ul si obiectele tale sa fie depozitate in siguranta, sa le protejeze si sa le faca inaccesibile hotilor.

Aglomerarea urbana tot mai mare din ultimii ani din Romania, in special in Bucuresti, contribuie la crearea unui mediu propice hotilor de buzunare. Acesta este motivul pentru care am venit in intampinarea nevoilor tale de a-ti proteja bunurile, importand unul dintre cele mai inovatoare produse: rucsacul antifurt.

Cu un rucsac antifurt vei calatori relaxat in mijloacele de transport in comun sau pe strada, dar si confortabil. Realizat din materiale de inalta calitate care nu permit taierea, cu multe buzunare ascunse, aceasta solutie iti pazeste, la propriu, spatele. Cu un design minimalist si elegant, se potriveste oricarui stil de viata, job si tinuta, iar suprafetele moi de contact, realizate din materiale ce permit aerisirea, fac purtarea sa confortabila, in orice anotimp.

Oricare dintre modelele rucsac antifurt pe care le comercializam, ofera spatiu interior de depozitare a unui laptop de pana la 15.6”, o tableta de pana la 10” si alte accesorii uzuale.

In plus, vei purta in spate un adevarat centru de resuscitare al electronicelor, cu ajutorul caruia iti vei putea incarca gadget-urile prin intermediul prizei USB integrata (bateria externa nu este inclusa).

Specificatii rucsac antifurt:

Toate buzunarele si fermoarele sunt ascunse.

Materiale impermeabile si care nu permit taierea.

Fermoare de calitate YKK.

Integrare pentru baterii externe.

Echipat cu benzi reflectorizante care te fac vizibil pe timp de noapte.

Banda pentru atasarea la un troller.

Bretele ajustabile.

Greutate redusa.

Conceput sa amortizeze socurile, pentru a proteja bunurile din interior.