Cablu Antifurt Kensington

De 25 de ani lider în securitatea fizică a dispozitivelor, Kensington prezintă cea mai puternică și elegantă soluție de blocare a laptopurilor, monitoarelor sau TV-urilor. Fie că vorbim despre showroom-uri sau birouri, ori chiar de situații din viața de zi cu zi, un Cablu Antifurt Kensington pentru laptop, monitor sau TV va oferi siguranța de care aveți nevoie pentru electronicele dvs.

Încă din 1992, când Kensington a creat primul antifurt laptop, au fost dezvoltate sisteme care au stabilit adevărate standarde în domeniul securității fizice. Realizate din materiale de calitate, cu finisaje premium, aceste sisteme antifurt laptop, monitor sau TV, Cablu Antifurt Kensington,  se potrivesc cu majoritatea dispozitivelor de pe piață, în orice context – public, office sau business. Iar aceste sisteme de securitate au avut și au atât de mult success încât, în cei 28 de ani de când Kensington le-a introdus pe piață, s-au vândut atât de multe cât să încercuiască Pământul. De 2 ori!

Pentru a finaliza comanda, este necesar să completați câmpurile de mai jos. Deoarece vrem să evităm orice neconcordanță între solicitarea dumneavoastră și produsul pe care îl furnizam, veți fi contactat de către un consultant pentru a stabili cât mai exact modelul dispozitivului pe care doriți să îl securizați cu un cablu antifurt Kensington (va fi solicitată o fotografie cu seria dispozitivului dvs.).