Alte branduri

-23,00 lei
Rucsac Antifurt VOYAGE 15.6 inch
Stoc epuizat
Prevazut cu sistem de inchidere ascuns, situat in partea din spate, port de incarcare USB integrat, pentru conectarea usoara cu un incarcator extern si sistem de fixare pe troler, acest rucsac imbratiseaza perfect nevoile profesionistilor aflati mereu in miscare.Rucsac antifurt VOYAGE este bine compartimentat, avand spatiu pentru laptopuri de pana la 15.6 inch, alte 4 compartimente pentru documente, precum și spatii speciale pentru instrumentele de scris. De asemenea, bretelele sale mai au prevazute 2 mici buzunare, accesibile fara a da jos rucsacul din spate, precum si un suport integrat pentru ochelari.
286,00 lei
309,00 lei
-41,00 lei
Rucsac Antifurt CHARLIE 15 inch
CHARLIE este un rucsac antifurt care ofera spatiu pentru laptopuri de pana la 15 inch sau tablete, intr-un compartiment cu protectie la socuri. Accesul la interiorul se face prin intermediul unui fermoar ascuns. Totodata, rucsacul are integrat un port de incarcare USB și buzunare secrete.CHARLIE poate fi atasat si unui troler, fiind un rucsac antifurt ideal pentru profesionistii mereu in miscare.
199,00 lei
240,00 lei
-39,00 lei
Rucsac Antifurt WATSON 15 inch
WATSON este un rucsac antifurt cu compartiment cu protectie la socuri, dedicat laptopurilor de pana la 15 inch. Accesul la interior se face prin intermediul unui fermoar ascuns, in partea din spate. Totodata, acesta ofera posibilitatea de a incarca dispozitivele mobile prin portul USB integrat, caruia i se ataseaza un acumulator extern*, fara a afecta mobilitatea.*Acumulatorul extern se achizitioneaza separat.
241,00 lei
280,00 lei
Rucsac Antifurt Komplete
Rucsacul antifurt Komplete vine cu un design retro inovativ, ceea ce il deosebeste de majoritatea rucsacilor antifurt. Rucsacul beneficiaza si de protectie RFID importriva furtului de date electronice. Este dotat cu port USB exterior pentru alimentarea gadget-urilor preferate (acest port trebuie conectat la o baterie externa/powerbank). Acest rucsac antifurt Komplete are in componenta 2 compartimente special concepute pentru laptop si tableta, iar materialul din care este confectionat este poliester D300. Greutatea rucsacului este de 383 de grame si masoare un volum de 13 kg.


Brand
• Komplete


MATERIAL
• Polyester


DIMENSIUNI (CM)
• 28 x 40 x 12


METODE PERSONALIZARE
• Termotransfer


GREUTATE (GR)
• 383

120,00 lei
-70,00 lei
Rucsac Antifurt Vectom negru 15.6 inch
Rucsac antifurt Vectom este conceput special pentru a satisface nevole celor ce calatoresc des.Realizat din material rezistent la apa, cu compartimente ascunse, port USB si doua compartimente dedicate laptopurilor cu diagonala de 15.6 inch si tabletelor de maximum 10 inch, acest rucsac ofera mobilitate si siguranta deplina profesionistilor aflati mereu in miscare.
150,00 lei
220,00 lei
-81,00 lei
Rucsac Antifurt inGreed Cut Proof 15.6 inch gri
Ultimele produse in stoc
inGreed Cut Proof 15.6 inch gri a fost special conceput pentru a iti imbunatati experienta de calatorii. Acest rucsac antifurt oferta posibilitatea transportarii unui laptop de pana la 15.6 inch, avand un compartiment special dedicat acestuia. inGreed Cut Proof poate fi blocat cu ajutorul unui sistem pe baza de cifru si este confectionat cu materiale anti-taiere si cu rezistenta la apa, oferind protectie optima pentru bunurile din interior.Produsul ofera posibilitatea utilizatorului de a alimentata gadget-urile printr-un port USB, care se conectează la un acumulator extern (ce nu este inclus in pachet). Rucsac antifurt inGreed Cut Proof vine la pachet cu un portofel care se poate prinde pe interior, prin intermediul unui scai.
259,00 lei
340,00 lei